Produktivan dan!

 

Bitno je imati „Produktivan dan“. Produktivan dan zapravo je dan koji ćete najbolje moguće iskoristiti. Donosim vam par savjeta o temi „Kako postići produktivan dan“.

 

Vježbajte različite vježbe.

Bitno je vježbati. Vježbanjem ne samo da pokrećemo naše tijelo nego nam vježbanje može pomoći u koncentraciji, u ublaživanju stresa, u opuštanju. Bilo bi poželjno svako jutro raditi vježbe, a možda i navečer.


Ne preskačite obroke.

Važno je da ne preskačete obroke, a pogotovo doručak. Doručak treba biti dovoljan da se najedete do sljedećeg obroka. Ne treba ni preskakati večeru.

Radite pauze.

Idite u šetnju, popijte čaj, kavu ili vodu, odspavajte malo.

Spavajte dovoljno.

Mnogo ljudi ne spava dovoljno pa bude umorno ujutro i ne može imati „Produktivan dan“. Ako ne spavate dovoljno vaše tijelo neće biti baš za pokret odmah.

Probudite se ranije.

Kažu da je čovjek najproduktivniji ujutro. Probajte se barem tjedan dana buditi ranije i onda ćete saznati jeli bolje buditi se ranije ili kasnije.

Umanjite upotrebu vašeg telefona.

Znam ovo zvuči čudno ipak smo mi u 21. stoljeću. U današnje vrijeme se život bez mobitela ne može ni zamisliti. Barem ujutro smanjite upotrebu vašeg telefona jer ćete tada biti fokusirani na obaveze.

Imajte uredan radni prostor.

Zamislite radite svoje obaveze a sve oko vas je ne uredno. Jednostavno neće ići. Neka vaš radni prostor bude uredan i spreman za obaveze.

 

Vidimo se u sljedećem postu😄

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Savjeti o učenju